0762 - 11 51 87cvcompanyab@gmail.com

El & vvs i Nacka

Behöver du hjälp med el & vvs i Nacka?

Vår firma, CV Company AB, startade redan 2007. Nu drygt tio år senare har inte bara företaget blivit ett aktiebolag, utan det har dessutom blivit ett etablerat bolag, som folk anlitar, då de behöver hjälp med någonting inom el & vvs i Nacka med omnejd. Vi kan exempelvis hjälpa dig i behov av hjälp av elektriker, rörmokare och andra hantverkare. Vi är ett företag som passar dig som behöver anlita en firma för hjälp inom tätskikt, vattenburen golvvärme, värmepumpsinstallationer och annat.

Andra tjänster

Med hjälp av vår firma, så kan man få hjälp med allt från det lilla uppdraget till uppdraget som är mer omfattande och som kräver mera tid och resurser i anspråk. Förutom sedvanliga tjänster inom badrums- och köksrenoveringar, el och vvs, så erbjuder vi tjänster inom bland annat försäljning och installation av stretch-tak, mark och anläggningsarbeten, tomtplanering, anläggning av gräs & trädgård, sten och plattläggning, mursättning, dränering. Vi erbjuder även tjänster inom målning, snickeri och andra tjänster likt rådgivning, ritningar med mera.

Varför välja oss?

Om du tvekar, huruvida du skall anlita oss eller ej, så kan det vara bra att känna till att vi erbjuder alla gratis offert. Vi vill att alla i lugn och ro skall kunna fundera över vad vi erbjuder. Om det är någonting angående offerter som du är osäker kring, så är det bara att du hör av dig till oss på CV Company AB, så skall vi göra allt vi kan för att reda ut det som du är osäker på kring detta. Om du är en privatperson, så kan det vara bra att känna till, att man vi vår firma kan använda sig av det så kallade ROT-avdraget. Detta är en skattefinansierad reform, som i skrivande stund ger alla privatpersoner rätt till 30 procents avdrag på all arbetskostnad. Vi hjälper dig gärna med funderingar angående detta. Hör av dig till oss i sådana fall.

Välkommen till oss på CV Company AB, om du vill ha hjälp med el & vvs i Nacka eller dess omnejd.