Senaste inläggen

Renovera Badrum
Renovera badrum
by Lasse/ on 19 Sep 2022

Renovera badrum

Att renovera badrum så att det blir precis så som man alltid har velat ha det är något som många drömmer om. Men ett riktigt snyggt och nyrenoverat badrum, i modern eller klassisk stil, är inte bara något som du själv kommer bli mycket nöjd med. Så den kostnad för badrumsrenovering du lägger ner höjer också värdet på din bostad. Det här är inte bara bra vid en försäljning, utan också för att kunna belåna bostaden.

Badrumdesign
Tänk ut din badrum design inför renovering
by Lasse/ on 19 Aug 2022

Tänk ut din badrum design inför renovering

Om du ska göra en totalrenovering av ditt badrum är det viktigt att tänka på design badrum. Det finns många digitala program du kan använda för att leka runt med idéer. Det kan du sedan ta med dig till snickaren. Din badrum design kan vara ganska begränsad beroende på hur stort badrum du har. Du kan få hjälp med badrumsrenovering Nacka av experter som har lång erfarenhet av olika typer av renovering.

Rörmokare I Nacka
Hitta en bra rörmokare i Nacka
by Lasse/ on 14 Apr 2022

Hitta en bra rörmokare i Nacka

När du söker en rörmokare i Nacka har du gott om alternativ. Det kan till exempel behövas vid en badrumsrenovering i Nacka eller vid en läcka. Om det rör sig om en läcka kanske du behöver en rörmokare som kan komma akut. Genom att jämföra olika firmor kan du hitta det bästa alternativet för dig. Många förgående kunder lämnar gärna en kommentar på nätet och berättar om sin upplevelse med firman.