Snickare Nacka

Snickare i Nacka - få hjälp med professionell badrumsrenovering

Snickare i Nacka - få hjälp med professionell badrumsrenovering

Välkommen till vårt professionella företag! Vi är en byggfirma som har många års erfarenhet av snickeri. Du kan vända dig till oss för att hantera många olika sorters uppdrag. Vill du renovera badrummet? Då är vi firman för dig! Vi fixar allt inom badrumsrenovering och dessutom till ett bra pris.

Som dina professionella snickare i Nacka utför vi alltid ett arbete till en hög standard. Vi tar aldrig några genvägar när vi arbetar för dig och vi använder oss enbart av produkter och material som har en hög kvalitet. Fråga oss gärna om tidigare omdömen från våra kunder!

Vi tror på att kostnad för att anlita snickare i Nacka inte borde vara allt för hög. Därför arbetar vi aktivt för att hålla våra priser nere för våra kunder.

Kontakta Oss
Få en kostnadsfri offert och ett hembesök inom 48 timmar

Snickare Nacka som alltid fokuserar på kunden

Få en kostnadsfri offert och ett hembesök inom 48 timmar

Snickeriarbeten är vår passion och vi utför alltid ett arbete till en hög standard. Vi erbjuder alltid en fri offert för våra tjänster och vi garanterar ett hembesök inom 48 timmar. Du kan även använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för din badrumsrenovering. Vår personal har en hög kompetens, utbildning och är serviceinriktade. Vi erbjuder garanti för arbetet som vi utför i ditt hem.

Kontakta Oss
100 % kundgaranti varje gång

100 % kundgaranti varje gång

För oss finns det inget viktigare än att våra kunder är nöjda med våra tjänster. Därför lämnar vi aldrig ett arbete utan att du är helt nöjd med arbetet som vi har utfört. Vi lämnar också en kvalitetsgaranti. Skulle något mot förmodan gå fel kommer vi självklart ut och fixar detta.

Efterfråga Prisuppgift

Erfaren byggfirma som fixar allt inom badrumsrenovering

Vi erbjuder alltid en totalentreprenad. När du anlitar oss finns det inget behov av en annan firma. Vi är experter på projektledning och utför hela projektet från början till slut.

Du får alltid en personlig kontaktperson som finns tillgänglig för dig som du kan ta kontakt med under arbetet.

Genom åren har vi utfört många renoveringar och arbeten runt om i Nacka. Många av våra kunder är antingen rekommenderade kunder eller återkommande kunder. Alla våra medarbetare har många års erfarenhet och är några av de bästa i Nacka. Vi kombinerar erfarenhet, utbildning och viljan att vara bäst för våra kunder.

Vi är professionella snickare i Nacka som alltid håller en öppen kommunikation. Med oss är det enkelt att renovera!

Omdömen om våra snickares arbete

Alltid nöjda kunder

Om du är ute efter en firma för att renovera ditt badrum är detta den rätta firman för dig. Vi är otroligt nöjda med vårt nya badrum och vi fick även hjälp med designen. Tack killar!

Stefan Hansson
Badrumsrenovering

Trevlig personal som alltid kom i tid vilket var uppskattat. Jag hade tydliga planer för mitt badrum vilket de hade respekt för. Kommunikationen var bra och enkelt att få tag i min kontaktperson.

Jonas Hurtig
Renovering av badrum

Jag gjorde helt om mitt badrum och flera gånger under projektet ändrade jag mig angående hur jag ville badrummet skulle se ut. Detta var aldrig ett problem utan de hittade alltid lösningar för mig. En riktig bra firma som jag verkligen kan rekommendera.

Linda Eriksson
Badrumsrenovering

Snickare i Nacka som har certifikat

Alla våra medarbetare är certifierade och utbildade inom sitt område.

Vårt företag har certifiering enligt BF9K och vi har även certifierade VVS-montörer i vårt team. Vi följer alla regleringar för Badrumsrenovering Nacka.

Vi erbjuder en totalentreprenad vilket betyder vi även har kvalificerade elektriker som har certifiering. Alla våra underleverantörer har också den rätta utbildningen vilket vi alltid kontrollerar noga.

Som din lokala snickare Nacka är det viktigt för oss att du känner dig trygg med att anlita oss för din badrumsrenovering. Vi gör detta genom att alltid hålla vår certifiering uppdaterad. Vi tror även på vidareutbildning och vi håller oss alltid uppdaterade om regleringar och uppdateringar inom branschen.

Kontakta Oss